top of page

En door!!

Bijgewerkt op: 12 sep. 2023

Terug van vakantie? Valt het tegen in de gym? Spierstijfheid of oude blessures die weer opspelen? Ik weet er alles van... Na mijn deelname aan de La Chouffe trailrun in juli heb ik ook een paar weken overbelastingsklachten gehad aan de knie. Maar nu weer aan de bak!


Ik ben dit seizoen vanaf 15 augustus beschikbaar op dinsdagavonden en woensdagavonden via mijn boekingspagina (zie homepage).


Omdat ik dit seizoen ook werk als sportmasseur en verzorger bij de selectie van KV Die Haghe is de zaterdag als vaste dag komen te vervallen.


Wat blijft is dat je me altijd kunt benaderen, ook buiten de praktijkuren, voor advies. Het belangrijkste is dat jij blijft sporten!
20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page