top of page

3 Maanden FitForTraining

Marathonlopers, fietsers, HYROX-atleten, maar ook mensen die vanwege houdingsproblemen stijf zijn geworden; Van alles en iedereen is voorbij gekomen sinds ik 4 maart mijn praktijk begon.


Ik kom er achter dat de interactie met de klanten mij veel plezier geeft. Klanten die steeds vrij spreken over wat hen beweegt of belemmert, en die ik steeds weer op weg kan helpen. Met een bewegingsadvies, met een rek-oefening, en natuurlijk door de spieren in het probleemgebied te masseren.


Dertig mensen zijn inmiddels opgenomen in mijn klantenbestand, waarvan er al een aantal meerdere keren is langsgekomen. Allemaal zijn ze tevreden de deur uitgegaan. Ik heb inmiddels nascholing gehad over overbelasting, masseren in de topsport, sportvoeding en triggerpoints. Daarnaast heb ik deelgenomen aan het massageteam voor de Halve van Den Helder en de OC&C Ringvaart Regatta.


En qua sporten heb ik ook niet stil gezeten. In maart deed ik de City-Pier-City, in april de Ronde van Noord-Holland (160km) en in mei deed ik Hyrox Rotterdam en de Elfstedenfietstocht (235 km).


Ze zeggen wel eens: ‘Life begins at fifty!’ En inderdaad, van alles is nog mogelijk, zolang je lichaam en geest in vorm houdt. Ik wil dat in ieder geval nog lang volhouden. En anderen daarbij helpen!


Theo40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page