top of page

Over mij

Als ex-militair en fanatieke sporter weet ik uit ervaring hoe belangrijk het is om in beweging te blijven. Maar ik weet ook hoe lastig het kan zijn wanneer je spieren of gewrichten overbelast zijn of zijn geweest. Ik help je graag je routine in stand te houden of weer op te starten en vervelende blessures te voorkomen. 

Voor mij is sporten essentieel om fysiek en mentaal fit te blijven. Daarom ben ik net als mijn gezin veel in de sportschool te vinden. Ik houd van uitdagende trainingen zoals High Intensity Interval Training en ik doe graag mee met de HYROX-evenementen. Ik heb daarbij gemerkt dat een goed herstel net zo belangrijk is als een goede training. Daarom ga ik zelf maandelijks naar de sportmasseur. 

Nadat ik het NGS-diploma sportmasseur heb gehaald vind ik het fantastisch dat ik nu zelf anderen kan helpen om het lichaam letterlijk in vorm te houden. Hoe leuk is het dat ik hiervoor een plek heb gevonden bij mijn eigen sportschool, Sportcenter Allround in Den Hoorn. 

Naast mijn activiteiten als sportmasseur heb ik een volledige baan als projectleider bij TNO in Den Haag. Dat zijn inderdaad twee totaal verschillende bezigheden, maar de combinatie van werken met je hoofd en met je handen is voor mij perfect.

Als je twijfelt of sportmassage iets voor je is en of ik iets voor je kan betekenen, lees dan de uitleg over sportmassage. En spreek me gerust aan! Ik luister naar je vragen. Of daar nu een afspraak op volgt of niet is voor mij niet belangrijk.

 

Belangrijker is dat jij blijft sporten! ​

Theo

Over...

FitForTraining Sportsmassage is een laagdrempelige praktijk voor sportmassage op een plek waar enthousiaste sporters komen trainen. 

 

De belangrijkste drijfveer van FitForTraining Sportsmassage is om sporters te helpen hun trainingsroutine in stand te houden of weer op te pakken. 

Contact

Praktijk:   

 

 

e-mail:   

Tel:           

FitForTraining Sportsmassage

P/a Sportcenter Allround

Zuidhoornse weg 6a

Den Hoorn

 

Fitfortraining@outlook.com

+31 6 5362 0325

Zakelijk

KvK:  89468244

BTW: NL002839910B92

NGS: 504146

bottom of page