top of page

Sportmassage

Als het lichaam zwaarder wordt belast dan het aankan ontstaan problemen, zoals stijfheid en pijn in spieren, pezen en gewrichten. De NGS-sportmasseur is opgeleid om op basis van een onderzoek en functionele testen een inschatting te maken van mogelijke beperkingen en deze letterlijk aan te pakken.

 

Met gerichte handgrepen kan hij het lichaam aanzetten om in actie te komen. Hierdoor verbeteren de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen waardoor stijve spieren, pezen en gewrichten kunnen ontspannen en weer klaar zijn voor de volgende inspanning. 

Sportmassage kan dienen als voorbereiding op een sportieve inspanning of bijdragen aan het herstel na een inspanning. De sportmasseur kan je helpen het sporten weer op te pakken na een blessure en kan ontspanning brengen als de spieren, bijvoorbeeld door stress, gespannen zijn.

 

De sportmasseur kan ook helpen door pijnlijke spieren en gewrichtsbanden tijdelijk te ondersteunen met sporttape. 

 

Tenslotte kan de sportmasseur adviseren over andere aspecten van gezondheid die een rol spelen bij je fysieke belastbaarheid en zal hij je doorverwijzen naar een medische specialist als hiervoor aanleiding is. 

Komt u de eerste keer op de praktijk dan is dit uw keuze.

Afspraak van 60 minuten inclusief interview, onderzoek en op de klacht gerichte sportmassage. Tijd is inclusief omkleden

€ 45,- 

2

Voor terugkerende klanten.

Massage van rug, schouders, armen, benen, met speciale aandacht voor probleemgebied. Tijd is inclusief omkleden.

€ 55,- *

3

Voor terugkerende klanten.

Deelmassage van naar keuze rug, schouders, armen, benen, met speciale aandacht voor probleemgebied. Tijd is inclusief omkleden.

€30,- *

4

Afhankelijk van specifieke casus ondersteunen van spieren en/of gewrichten voor het sporten. Aanvragen per mail.

 

 

 

 

 

 

 

* Abonnementshouders Sportcenter Allround ontvangen 10% korting  bij vooruitbetaling van vijf behandelingen.

 

IMG_0035.jpeg
bottom of page